Bombi

Bombi klub

 

FIGYELEM!

SZERETNÉNK MEGKÉRNI MINDEN KEDVES BOMBI KLUBTAGUNKAT, HOGY A PONTOKAT AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT ADJÁK POSTÁRA, MERT SAJNOS A POSTAI KÉZBESÍTÉSSEL VOLTAK MÁR PROBLÉMÁK ÉS NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI AZ ESETLEGESEN ELVESZETT KÜLDEMÉNYEKÉRT.

TERMÉSZETESEN AZ AJÁNDÉKOKAT MI IS AJÁNLOTT KÜLDEMNÉNYKÉNT ADJUK FEL, TEHÁT MINDEN ESETBEN VISSZAKERESHETŐ.

 

Figyelem!

Ezenkívül felhívjuk figyelmeteket, hogy minden olyan foglalást véglegesen törlünk, amelyek 2020.09.01. előtt lettek véglegesítve és még nem érkeztek be rá a pontok! Ha mégis szeretnétek a kiválasztott ajándékot, akkor még egyszer le kell foglalni és véglegesíteni! Köszönjük.

 

CSATLAKOZZ A BOMBI KLUB-HOZ!

Légy te is tagja a Bombi kiselefánt csapatának és használd ki a Bombi Klubtagság előnyeit.

Mit kell tenned az értékes ajándékokért? Kövesd az utasításokat lépésről lépésre:

1.lépés:  Nincs más dolgod, mint regisztrálnod itt:

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációt pontosan és a *-al jelölt (kötelező) adatokat mindenképpen kitöltve küldd el!    

Ezek után akárhányszor látogatsz el weboldalunkra, már csak a „BELÉPÉS"-re kattintva beléphetsz a megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal.

2. lépés: Vágd ki és gyűjtsd a Bombi termékek csomagolásain lévő pontokat, melyeket be szeretnél váltani Bombi ajándékokra. Az ajándékok mellett megtalálod a pontszámokat, ahány pontot össze kell gyűjtened az adott ajándékért.

A játékban minden Bombi termék részt vesz:


Bombi 45g eper, szilva, barack, alma és narancs ízben


3. lépés: Ha összegyűltek a pontjaid, válaszd ki az ajándékodat a Bombi weboldalon, az „Ajándékok" menüpontban. Írd be a darabszámot a zöld mezőbe, kattints a „Kosárba" gombra, mellyel lefoglaltad magadnak az ajándékot.

FIGYELEM! Egyszerre egyféle ajándékból max.5db-ot foglalhatsz le, viszont többféle ajándékot is lefoglalhatsz egy belépéssel!

  

4.lépés: Tedd egy borítékba a kivágott pontokat, írd egy papírra, hogy melyik ajándékokért váltod be őket, ezzel tudjuk beazonosítani a foglalásodat. Zárd le a borítékot és küldd el címünkre:

I.D.C. Hungária Zrt. / BOMBI Klub
2310. Szigetszentmiklós, Leshegy utca 3.

Minden foglalást akkor tekintünk véglegesnek, amikor a pontok megérkeznek hozzánk. Minden foglalás a foglalástól számított 2 hétig aktív, ennyi időd van rá, hogy beérkezzen hozzánk a küldemény, ezután a foglalás automatikusan törlődik. Az ajándékot csak akkor áll módunkban elküldeni a megadott címre, ha az ahhoz tartozó pontszám hiánytalanul megérkezik hozzánk! Egy borítékba több ajándék pontjait is beteheted, mi a foglalásod alapján beazonosítjuk az ajándékodat. 

  

Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal ezen az e-mail címen, szívesen segítünk:  

posta@bombi.hu

  

A játék időtartama: 2013. február 20 -tól visszavonásig. Az ajándékok a készlet erejéig elérhetőek, de érdemes visszalátogatnod, mert folyamatosan bővítjük azokat!

A nyeremények készpénzre nem válthatók! A pontokat a beérkezést követő 5 napon belül feldolgozzuk és az ajándékokat postán, illetve a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz. A téves adatszolgáltatásért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés), a postai kézbesítés késedelméért/ hiányosságáért nem vállalunk felelősséget!