Bombi

Bombi klub

FIGYELEM!

SZERETNÉNK MEGKÉRNI MINDEN KEDVES BOMBI KLUBTAGUNKAT, HOGY A PONTOKAT AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT ADJÁK POSTÁRA, MERT SAJNOS A POSTAI KÉZBESÍTÉSSEL VOLTAK PROBLÉMÁK ÉS NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI AZ ESETLEGESEN ELVESZETT KÜLDEMÉNYEKÉRT.

TERMÉSZETESEN AZ AJÁNDÉKOKAT MI IS AJÁNLOTT KÜLDEMNÉNYKÉNT ADJUK FEL, TEHÁT MINDEN ESETBEN VISSZAKERESHETŐ.

 

Figyelem!

Ezenkívül felhívjuk figyelmeteket, hogy minden olyan foglalást véglegesen töröltünk, amelyek 2019.03.01. előtt lettek véglegesítve és még nem érkeztek be rá a pontok! Ha mégis szeretnétek a kiválasztott ajándékot, akkor még egyszer le kell foglalni és véglegesíteni! Köszönjük. 

TÁJÉKOZTATJUK KEDVES BOMBI KLUBTAGJAINKAT, HOGY 2016-BAN MEGSZŰNNEK A BOMBI MAGIC MINI 30g-OS ÉS A BOMBI BEARS, SOUR FACES GUMICUKOR 90G-OS TERMÉKEINK. A BOMBI MAGIC MINI, ILLETVE A BOMBI BEARS, SOUR FACES TERMÉKEKRŐL KIVÁGOTT PONTOKAT 2016. ÁPRILIS 30-IG TUDJUK ELFOGADNI, EZEN IDŐPONT UTÁN CSAK A BOMBI STAR 45G-OS TERMÉKEKRŐL KIVÁGOTT PONTOK VESZNEK RÉSZT A BOMBI KLUBBAN. KÉRJÜK, HOGY AMENNYIBEN RENDELKEZNEK ILYEN PONTOKKAL, MÉG EZEN HATÁRIDŐN BELÜL KÜLDJÉK EL NEKÜNK.  

 

CSATLAKOZZ A BOMBI KLUB-HOZ!

Légy te is tagja a Bombi kiselefánt csapatának és használd ki a Bombi Klubtagság előnyeit.

És hogy mit kell tenned az értékes ajándékokért? Kövesd az utasításokat lépésről lépésre:

1.lépés:  nincs más dolgod, mint regisztrálnod itt:

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációt pontosan és a *-al jelölt (kötelező) adatokat mindenképpen kitöltve küldd el!    

Ezek után akárhányszor látogatsz el weboldalunkra, már csak a „BELÉPÉS"-re kattintva beléphetsz a megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal.

2. lépés: Vágd ki és gyűjtsd a Bombi termékek csomagolásain lévő pontokat, melyeket be szeretnél váltani Bombi ajándékokra. Az ajándékok mellett megtalálod a pontszámokat, ahány pontot össze kell gyűjtened az adott ajándékért.

A játékban minden Bombi termék részt vesz:


Bombi STAR 45g eper, szilva, barack, alma és narancs ízben


3. lépés: Ha összegyűltek a pontjaid, válaszd ki az ajándékodat a Bombi weboldalon, az „Ajándékok" menüpontban. Írd be a darabszámot a zöld mezőbe, kattints a „Kosárba" gombra, mellyel lefoglaltad magadnak az ajándékot.

FIGYELEM! Egyszerre egyféle ajándékból max.5db-ot foglalhatsz le, viszont többféle ajándékot is lefoglalhatsz egy belépéssel!

  

4.lépés: Tedd egy borítékba a kivágott pontokat, írd egy papírra mellé, hogy melyik ajándékokért küldöd be a pontokat, ezzel tudjuk beazonosítani a foglalásodat. Zárd le a borítékot és küldd el címünkre:

I.D.C. Hungária Zrt. / BOMBI Klub
2311. Szigetszentmiklós, Pf. 1217.

Minden foglalást akkor tekintünk véglegesnek, amikor a pontok megérkeznek hozzánk. Minden foglalás a foglalástól számított 2 hétig aktív, ennyi időd van rá, hogy beérkezzen hozzánk a küldemény, ezután a foglalás automatikusan törlődik. Az ajándékot csak akkor áll módunkban elküldeni a megadott címre, ha az ahhoz tartozó pontszám hiánytalanul megérkezik hozzánk! Egy borítékba több ajándék pontjait is beteheted, mi a foglalásod alapján beazonosítjuk az ajándékodat. 

  

Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal ezen az e-mail címen, szívesen segítünk:  

posta@bombi.hu

  

A játék időtartama: 2013. február 20 -tól visszavonásig. Az ajándékok a készlet erejéig elérhetőek, de érdemes visszalátogatnod, mert folyamatosan változtatjuk azokat!

A nyeremények készpénzre nem válthatók! A pontokat a beérkezést követő 5 napon belül feldolgozzuk és az ajándékokat postán, illetve a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz. A téves adatszolgáltatásért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés), a postai kézbesítés késedelméért/ hiányosságáért nem vállalunk felelősséget!